Tack!

Till högre makter för att allt gick så bra idag. Vi hyrde en släpkärra på morgonen och började sedan att packa in möbler, varav en del var riktigt tunga (för mig). Så först ska det ut ur huset och senare skall allt in i lägenheten, en (lång) trappa upp utan hiss. Det gick mycket bättre än vad jag hade befarat. Så nöjda!

Placerade ut möblerna där de skall stå – efter hur vi resonerar just nu. Satte upp en del tavlor och det gjorde stor skillnad för trivselkänslan. Stora mattor gjorde också sitt till.

Idag har vi också gynnat våra lokala näringsidkare. Maken beställde nya glasögon hos optikern. Inte dåligt att det finns en sådan i Tranemo – det ska uppmuntras. Likaså ”sponsrade” vi den lokala Elon-butiken och beställde ny tv och ljudanläggning där.

Slutligen blev det flyttpizza hos en av pizzeriorna – summasummarum så blev det en ansenlig stöttning av företagarna i Tranemo idag.

Annons

12 kommentarer på “Tack!

 1. Låter härligt alltsammans, nja, kanske inte kånkandet, men för övrigt! Tänk, vilket annorlunda liv ni fick så här på försommaren. Eller FÅR. Önskar er verkligen allt gott inför allt detta. /Elisabet

  Gilla

 2. Redan dags för flytt?
  Kånka möbler i trappor, det är jobbigt! Gott att det gick bra.
  Tyvärr sponsrar jag inte glasögonfirman….åker t Borås i stället. Köpte en gång… tyckte att de var på tok för dyra…
  Elon handlar vi en hel del hos däremot.
  Och äter ofta Stellas kebabtallrik…

  Gilla

 3. Skönt att är gjort nu och att det gick så bra. Det blir en väldig skillnad när mattor och tavlor kommer på plats. När sedan kanske någon gardin kommer upp så blir det väldigt hemtrevligt. Pizza är perfekt flyttmat och det känns så klart bra att gynna de lokala handlarna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.