Om henne

Hon lever det ”lilla livet”. De skatter hon letar efter och ofta finner har kanske ringa värde för någon annan.

En gammal grind eller en ny stig kan vara dagens höjdpunkt. Djupa skogar eller öppna landskap är variationer på samma tema – känslan för naturen. Under utflykterna suckar hon djupt och ofta, allt för att inte tjata sönder sitt trogna resesällskap med samma återkommande fras; Åh så fint!

Norge och Danmark kan få något enstaka besök, men annars så är det Sverige för hela slanten och så har det varit i många år. Hon slutade nämligen med flygresor redan 1994.

Upptäcktsfärderna sker alltid med kameran nära till hands, i nödfall kan mobilkameran få rycka in. I ryggmärgen sitter vetskapen om att ”Ingen är garanterad en morgondag”. Det gör henne medveten om varje dags värde.

Tack Livet ♥

PS. Hur det hela började: 2008 startade hon sin första blogg, som följdes av flera andra. Någon handlade om ohälsan men det tröttnade hon ganska fort på att skriva om, ett tag kan hon älta men sedan vill hon gå vidare. Tittar sällan bakåt, eller gräver ned sig – vill leva NU och planerar också sällan inför framtiden.

Fotoutmaningar var ett kul fenomen under en period, men det gick också ”över”. 2014 startade hon ett Instagramkonto och det fick sedan hela hennes uppmärksamhet. Bloggandet upphörde i princip helt. Tyvärr förändrades Instagram till det sämre under de följande åren och tankarna på att blogga kom tillbaka. Så sedan ett par år tillbaka finns det återigen en blogg. DS.