Nördiga tillsammans

Det är verkligen så himla kul att dela en hobby (med sin partner), att t.ex. med kamerans hjälp snöa in på olika specialområden. Vi skulle ta en fotobiltur och vi hade som vanligt någon slags riktning, men något mål kom vi aldrig fram till. ;)

Vi åkte en väg som vi relativt ofta åkte förr i tiden, när vi skulle dra oss ut mot västkusten. Plötsligt började vi fokusera på området bredvid vägen, istället för att bara ha landsvägen som en transportsträcka.

Nu när vi bor i Tranemo så har vi tänkt att vi ska kartlägga lite av de olika gamla järnvägarna som fanns här förr, och en av dem kallades för Pyttebanan och slutade/började i Falkenberg.

Vi började alltså att åka in på de små avtagsvägarna från landsvägen och då hittade vi spår av banan, på många ställen numera cykel/vandrings-led.

Här gick den gamla landsvägen…

10 kommentarer på “Nördiga tillsammans

  1. Underbart att kunna vara ”nördig” tillsammans med någon. Frugan och jag har det gemensamma att vi gillar vandringar. Fotograferingens underbara värld har jag ännu inte lockat in henne i, även om hon intresserar sig allt mer.
    Härligt att hitta de där projekten som andra bara passerar med en ointresserad blick.

    Gilla

  2. Som alltid så fina bilder! Ni kunde ju lätt göra (ja, vad vet jag …?) turisttips-böcker som kunde säljas på Turistbyråer i er närhet. Så många som skulle bli glada! hälsar Elisabet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.