Fäst-ligt ;)

Förra vintern var jag för sent ute och fick aldrig tag på några broddar till vinterskorna/kängorna. Idag efter gymträningen när jag gick ut för att leta i köpcentret, så var det nästan så att jag trodde att det återigen skulle bli svårt att hitta några. Mötte nämligen en kvinna som frågade efter närmaste apotek och som berättade att hon hade varit i alla affärer runtomkring, och att broddarna var slut överallt. Jag tackade henne för informationen, då slapp jag att göra samma sak.

Suck, när det kommer till broddinköp så är jag tydligen alldeles för sent ute.

Åkte hemåt och kom på idén att besöka vår lokala skoaffär för sport och fritid, och se där de hade några kvar. Nu ska jag bara se om den här varianten fungerar bra också. Ett par försök tidigare om åren har inte varit så lyckade.

Har ni några erfarenheter av vilka som är bra?

9 kommentarer på “Fäst-ligt ;)

 1. Nej, det har jag inte. Har ännu inte lyckats hitta broddar som sitter ordentligt och ofta får jag stanna till för att fästa dem bättre. Meddela gärna om dina nya är något att satsa på! Elisabet

  Gilla

 2. Broddar och dubbskor är två av de bästa uppfinningar som finns men om jag ska välja så är dubbskor mycket bättre. Jag har använt broddar i många år och de är bra…tills man upptäcker att man har tappat en av dem någonstans. Men om man får dem att sittta kvar så är de kanske t o m bättre än dubbskorna eftersom du kan ha dem överallt ute och sedan ta av dem om du ska gå in någonstans.

  Gilla

  1. Tack Ingrid

   Bra info. Du/ni tycker att dubbskor/kängor är bäst.
   Ska hålla ögonen öppna och se om jag får tag på ett par.
   Ja det var just det jag minns från förr, att de plötsligt kunde glida av. Får se hur det funkar med de jag köpte idag.

   Gilla

 3. Har broddskor av märket Icebugs och sådana kan man hitta både i vanliga skoaffärer av gammal sort som inte bara säljer sina egna märken; i sportaffärer och på nätet. Hade ett par av ett annat märke tidigare, men på dem blev broddarna nerslitna väldigt snabbt.

  Gilla

 4. Jag trillade ju på isen under snön för några dagar sedan och kom då på att jag verkligen behövde broddar. Igår kom jag äntligen till ett lite större samhälle i närheten och fick tag i ett par på apoteket. Har ingen erfarenhet av broddar (finns inte i Wales), men de verkade bra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.