Första advent på gymmet

För oss som inte är så väldigt noga med traditioner, i alla fall inte vid alla helger och helgdagar – så kan första advents morgon lika gärna spenderas på gymmet.

Generellt är söndagsmorgnar ett perfekt tillfälle att träna på, inte många själar där då. Med trådlösa hörlurar stänger jag ute gymmets ”tråkiga” musikval och tränar loss till härliga disco-toner istället. :)

Glad advent önskar jag er! ♥

8 kommentarer på “Första advent på gymmet

 1. Traditioner är till för att brytas sägs det. Men jag vet inte om första advent förknippas med så många traditioner förutom att första ljuset ska tändas och att det julpyntas i olika utsträckning i hemmen. Du fick i lugn och ro träna och med din självvalda musik i öronen var det nog en väldigt skön och bra första adventsmorgon :D

  Gilla

  1. Ja för mig ligger det något i det uttrycket.
   Mycket härstammar från min utmattningssjukdom, för när den var som värst så var vartenda litet ”måste” oövervinneligt. Så allt som hade med de olika högtiderna att göra blev så himla jobbigt och jag tror att lite av det fortfarande hänger kvar hos mig.
   Vill göra det enkelt och avskalat – då kan jag också njuta mer.

   Morgonen på gymmet var härlig idag och deras julpynt piggade (faktiskt) upp.

   Tack Ingrid

   Gilla

 2. Så fin du är på bilden! Verkligen!
  Det är likadant här med sedvänjor, eller bristen på dem. Det var enklare att få nån slags adventsstämning hemma i Västerbotten när det som regel var gott om snö i slutet av november! Men här .., illgröna gräsmattor! På bänken i köket står en hel drös med tomtar vilka jag tydligen samlat på mig? Vet inte ens var jag ska ställa dem? Kanske på hyllan i trappen .., nästan osynliga, utom när vi går för att lägga oss eller ner på morgonen? Elisabet

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.