På tal om gårdagens inlägg

Om att det inte händer någonting här hemma, så får jag kanske vara lite tydligare. För något som har hänt är våra olika inredningsprojekt. Vardagsrummet fick mönstrade och enfärgade gardiner + matchande kuddar för ca 1 månad sedan.

Häromdagen kom maken på en lösning på ”problemet” nere i tv-rummet med att ljuset speglar sig i tv-rutan, nu när solen har stigit lite högre och skiner längre på dagarna. Han funderade och gick runt och letade efter lite passande prylar. Berättade hur han hade tänkt sig, och turligt nog hittade jag också de perfekta gardinerna i våra gömmor, som matchade tapeten.

Idag var det stora sovrummets tur. Först letade vi tygmetervara för att kunna klä om sänggaveln och stolarna. När det var klart så kollade jag om jag kunde hitta några gardiner och kuddfodral som matchade tyget. En helt ny färgskala mot vad vi har haft innan, men vi gillar den.

Efter en snabbfika och lite andhämtning – så satte vi igång. ”Projekt sovrum” tog tre timmar allt som allt. Att gardinlängderna nu är i sammet (eller nåt liknande) gör att rummet känns lite mer ombonat.

Lite småfix kvar tills jag är helt nöjd. Skulle vilja hitta en passande filt och kanske också en matta, och eventuellt även någon liten detalj i fönstret i rätt färgton. Blomtavlan ovanför sänggaveln ska jag också fundera över . . . Ibland så blir olika sorters mönster tillsammans för mycket för min hjärna.

Före: lite grönblå färgtoner. Mörkbrun sänggavel och stolsdynor.

7 reaktioner till “På tal om gårdagens inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.