Man ska aldrig säga aldrig

Eller hur?

Tidigare har jag ju berättat om att jag lämnade Facebook för några år sedan p.g.a. att det inte var rätt ställe för mig. Eftersom vi nu säljer en hel del saker på Marketplace (FB:s köp och säljmarknad), främst sådant som sonsonen vuxit ur – både när det gäller kläder och prylar, så registrerade jag mig på nytt för att kunna avlasta maken lite. Jag kommer dock bara att använda mig av Marketplace-funktionen, så allt det andra struntar jag i.

Det blir mycket kundkontakter ”till höger och vänster” när man säljer mycket på en gång. Många hör av sig med frågor men det blir inget köp och andra hör av sig för att bestämma tid för avhämtning. Nu kan vi dela upp försäljningen emellan oss och därmed också jobbet med att svara ev. köpare.

Nya profilbilden på Facebook nedan – numera en glad farmor. ♥

4 reaktioner till “Man ska aldrig säga aldrig

  1. Härlig profilbild. Jag använder Facebook mest som tipsbank inom olika grupper. Publicerar rätt ofta foton på Instagram som jag länkar till FB.Tycker inte det är så många personliga inlägg nu för tiden. Ha det fint!

    Gilla

  2. En jättefin bild på en väldigt glad farmor :D Man ska utnyttja de möjligheter som står till buds och jag har också fb bara för de ändamål jag själv vill ha. Flödet struntar jag helt i.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.