Samma gamla visa

Trögtänkt. Eller bara i den vanliga förnekelsefasen.

I januari och februari då har vi ganska ofta riktig vinter här hos mig. Snötäcket ligger och kylan kan vara märkbar. I år också under en ovanligt lång period. Inomhusluften är torr och jag tror (som vanligt) att de ökande problemen med torra ögon beror på den.

Ringer sonen och frågar: Inte kan det väl vara. . . ? Han svarar: Jag trodde det var den torra luften. Se där ja, han är också i någon liknande fas som jag är. Börjar googla, samma sökord och begrepp som varje vinter. Får svaret svart på vitt. Årets Pollensäsong har redan startat.

Hassel.

5 reaktioner till “Samma gamla visa

  1. Men oj, det låter som en väldigt tidig start. Men det sätter nog igång så fort det blir lite varmt. Här uppe dröjer det nog i alla fall ett tag till men jag är lyckligt lottad som slipper sådana bekymmer. Hoppas det blir en mild pollensäsong.

    Gilla

  2. Va! Har den redan startat … trots den kalla vintern. Hoppas du inte får för stora besvär. Själv har jag skonats från pollenallergi men känner flera som har det och vet att det kan bli väldigt besvärligt. Hoppas ändå det blir en lindrig pollensäsong!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.