Vår nya köp-och sälj”butik”

Facebook lämnade jag för länge sedan – en plats som fick mig att må dåligt. Upptäckte att många ”vänner” och även släktingar hade åsikter som jag starkt reagerade emot. Sociala medier vill jag ska vara en kul plats och att läsa om en massa negativa tankar och åsikter passade inte mig alls.

MEN – däremot har FB en köp-och säljsida som jag uppskattar mycket och jag gissar på att Blocket har fått en svår konkurrent i denna sida som heter Marketplace. Alla annonser som man vill lägga ut är nämligen gratis och det bidrar till att allt känns ”lätt som en plätt”.

Vi (det inkluderar son och svärdotter) har köpt många bra saker till lille M där och till mycket bra priser. Begränsar man sitt sökområdet, till låt oss säga 5 mil så blir det riktigt smidigt att bara åka och hämta och på plats betala genom att swisha.

Igår la vi ut en eftertraktad bebissäng och fick sålt den på 10 minuter – och det till ett pris som var dubbelt mot vad vi gav. Efter en timma var köparen här och hämtade den. Perfekt!

Nu skall vi ge oss på att sälja alla små söta bebiskläder i storlek 50/56 som alltså är för små nu. Vad hände? ;) Hur kan lille M redan ha blivit så stor.
Fast det här är nog betydligt svårare. Ser hur många billiga bebiskläder som helst, på just Marketplace. Så jag antar att vi får lämna det mesta till återvinning. Att slänga allt det här gulliga är ju inget alternativ. ♥

8 reaktioner till “Vår nya köp-och sälj”butik”

  1. Ja, vad händer? De små växer så fort!
    Om man är tämligen säker på att inte kläderna kommer att användas igen, så kan man ju lämna dem till exempelvis Erikshjälpen. Våra döttrar köper en hel del second hand, speciellt om det är kläder av kvalitetsmärken.
    Men så klart, vore kul om ni kunde sälja. Snart är stl 62 och 68 också urvuxna. Så det finns en hel del som blir till salu.

    Gilla

  2. Jag övergav flödet i fb ungefär av samma anledning men tittar in i några grupper emellanåt. Smidigt att kunna sälja och köpa på en gratis marknad på nätet. Jag har hört talas om den men har aldrig haft anledning att testa. Det finns många som gärna tar emot fräscha använda kläder i alla storlekar så inte behöver man slänga något. Ni hittar säkert på något bra :D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.