Skrattar gott

… när jag sitter och tittar igenom mitt bildarkiv och kollar upp gamla nyårsbilder. För det första så hittar jag knappt en enda bild som är tagen just den 31:e december. Det blir tydligt hur otraditionella vi två är – nyårsafton är precis som vilken annan dag som helst, verkar det som.

2015 så hittar jag äntligen några bilder med ”rätt” datum. Håll till godo. :D

För några år sedan så hade vi en period då vi ofta fotograferade graffiti. På svenska skulle jag vilja kalla dem för city-kladdare eller vandaler. Stället där de här bilderna är tagna, kan jag dock tolerera att det kladdats på. Det är ett gammalt nedlagt militärt övningsområde där soldaterna tränade på strid i stad. Bättre här än inne i stadskärnan, kan jag tänka.

Gott Nytt År! (och det lär inte bli någon bild i år heller…) ;)

Publicerad i Okategoriserade

11 reaktioner till “Skrattar gott

  1. Lugna och sköna nyår! Inte att förakta! Här är det soffläge gör flera. Tycker att det är rätt gott att slippa socialisera med andra än sina barn och barnbarn…Gott Nytt År!

    Gilla

  2. God Fortsättning! Njae nyår har väl inte varit någon fotodag för mig, ja kommer det djur förbi åker kameran upp. Nu roar jag mig varje år att åka till en strand utanför ön och skriva året som spolas förbi av en våg det är väl huvudnumret då. Jag fuskar inte för jag vill ha rätt stämning i bilden.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.