Nu ska vi baka

Ja det här är så enkelt så jag vill knappt kalla det att baka.

Nyttiga(re) glutenfria bananmuffins 15-20 st:

2 mogna bananer
4 ägg
Valfria bär

Vispa bananer och ägg.
Lägg några bär i muffinformarnas botten.
Slå över smeten.

I ugn 12-15 minuter i knappt 200 grader.

Nästa gång skall jag tillsätta en aning sockerersättning (äter inte vanligt socker) så att det blir liiite sötare.

Serveras med vispad grädde eller varför inte vaniljsås.

Annonser

7 reaktioner på ”Nu ska vi baka

  1. Frestande gott och för mig som aldrig bakar passar det enkla receptet perfekt. Skulle utan tvekan välja vaniljsås till istället för grädde och nu när det finns nyplockade jordgubbar här på ön så är valet av bär lätt som en plätt 😀

    Gilla

  2. Gott! Jag använder samma grundrecept men steker oftast små pannkakor istället. Jag har alltid i lite vaniljpulver och kanel och så har jag bären som tillbehör. Chiafrön är också gott i.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.